Stardust Beauty Boost – Brusetabletter m/ Kollagen + Hyaluronsyre

46400+ solgte
323 vurderinger

69 kr uten rabattkode

48 krmed rabattkoden SALE


På lager

Ekspress: Vi pakker og sender innen 24-timer når du bestiller!  • Best før: 3. mars 2023

Stardust Beauty Boost er et skjønnhetsprodukt sammensatt av kollagen, hyaluronsyre og vitamin C!

Hver Beauty Boost inneholder 20 brusetabletter som løses opp i vann og gir en skjønnshetsbringende drikke med nydelig smak.

Kollagen

Det er det viktigste proteinet i bindevevet hos mennesker og dyr, så kroppen inneholder store mengder av det fra naturens side. Kollagen har høy strekkfasthet og er den viktigste bestanddelen i brusk, leddbånd, sener og ben, og brukes ved plastisk kirurgi og som kunstig hud ved brannskader. Ved aldring fører nedbrytingen av proteinet til rynker. Dermed er det blitt en populær ingrediens i tilskudd.

Hyaluronsyre

Man ser ofte dette ordet med uthevet skrift på forpakningen til fuktighetskremer og serum, men hva er det egentlig? Hyaluronsyre er et sukkermolekyl som finnes naturlig i huden, øynene, ledd og i hjernen. Det kan holde på opptil 1000 ganger sin egen vekt i vann, så det er kanskje ikke så overraskende at stoffet blant annet binder fuktighet i huden. Men med alderen avtar kroppens egen produksjon av stoffet, noe som kan føre til at huden mister volum, elastisitet og fuktighet.

Vitamin C

Vitamin C er vår fremste antioksidant. Man ser ofte ordet «antioksidanter» i forbindelse med hudpleie, men hvorfor skal dette være så bra for huden? Antioksidanter motvirker skader på cellene ved å beskytte dem mot de frie radikalene som ellers kan bryte ned huden og forårsake skader og tidlig aldring. Produksjonen av skadelige frie radikaler øker spesielt når huden utsettes for sterk sol, forurensing eller dersom man stresser mye eller røyker. Gode kilder til antioksidanter i hudpleien er blant annet C- og E-vitaminer.

Anbefalt bruk: ta daglig 1-2 tabletter og løs opp i kaldt vann (1.5-2 dl per tablett). La tablettene løse seg opp i ca ti minutter før drikken inntas. Grunnet ingrediensene trenger disse brusetablettene lenger tid på å løse seg opp enn andre brusetabletter. Du bør derfor vente ca ti minutter før den drikkes.

NæringsinnholdPer to tabletter
Energi (kcal)0
Fett (g)0
Karbohydrater (g)0
Protein (g)0
Salt (g)0
Hydrolisert kollagen (mg)1000
Hyaluronsyre (mg)200
Vitamin C (mg)120

Ingredienser: surhetsregulerende middel (sitronsyre), natriumbikarbonat, fortykningsmiddel (sorbitol), hydrolisert kollagen (marint), hyaluronsyre, fargestoff (rødbetekstrakt), l-askorbinsyre, aroma, søtningsmiddel (syklamat), fortykningsmiddel (polyetylenglykol), søtningsmiddel (sakkarin)

SKU: stardust-boost EAN: 7090046141518