SunnRask Økologisk Bee Pollen 200g

1600+ solgte100 kr rabatt
17 vurderinger

199 kr 99 kr inkl. mva.


På lager

Ekspress: 1-4 dagers levering fra Oslo  • Best før: januar 1, 2022

Økologisk bipollen fra SunnRask. Organic Bee Pollen er et usedvanlig næringsrikt produkt som lett kan blandes med drikke eller mat.

  • 100 % økologisk, tørket bipollen
  • Rik på essensielle vitaminer og mineraler
  • Helsefremmende enzymer
  • God kilde til sunne kostfibre
  • Kan drysses over mat eller blandes i drikke

Organic Bee Pollen består av akkurat det som navnet antyder, økologisk bipollen. Det er et produkt full av næring som passer utmerket for å øke det daglige næringsinntaket med ekstra vitaminer, mineraler og helsefremmende enzymer.

Bipollen, også kalt pollengranulat, er en av naturens mest næringsrike næringsmidler og den nye store snakkisen innen helsekost. Det er i utgangspunktet små klumper av pollen og nektar, som blir transportert av bier fra blomster til bikuben og som deretter tas vare på av helsebevisste biavlere. Bipollen består av et bredt spekter av næringsstoffer, i betydelig høyere konsentrasjoner enn mange tradisjonelle frukter og grønnsaker. Bipollen inneholder 16 vitaminer, 27 mineraler, en rekke antioksidanter, mye fiber og mer enn 35 % protein (som for eksempel er mye mer enn biff.)

Organic Bee Pollen har en søt, lett nøtteaktig smak som gjør at den passer utmerket i smoothies, chiapudding eller til å drysse over grøt. Den kan også brukes til å pynte sunne bakverk og desserter.

Bruk: Bland Organic Bee Pollen i drikke eller smoothies, eller dryss over passende matretter.

SKU: 488-1069 EAN: 7090049247019