Mandelmel av aller beste kvalitet - ideelt for deg som spiser glutenfritt eller LCHF!
Mandelmel er avskallede mandler som er malt. Et flott produkt til dem som ikke kan eller vil spise hvetemel. Mandelmelet kan brukes i matlagingen eller til bakverk. Fordelen ved å bruke mandelmel fremfor hele mandler i bakverk er at hele kaken smaker av mandel og ikke kun der som mandlene er.
Helsefordeler ved mandler:
Fulle av antioksidanter
Beskytter cellene (vitamin E)
Appetitt reduserende effekt (proteiner/fiber)
Næringsinnhold
Per 100 gram
Energi
2625 kJ / 635 kcal
Fett - hvorav mettet
54 g 4,1 g
Karbohydrater - hvorav sukkerarter
5,8 g 5,8 g
Kostfiber
15 g
Proteiner
24 g
Salt
0,01 g
Ingredienser: 100 % mandler.
Kan inneholde spor av gluten, soya, peanøtter, andre nøtter og sesam.