3x BodyFuel Super-Strength Vitamin A – TRE ÅRS FORBRUK!

29 kr rabatt
10 vurderinger

199 kr kjøpt løst

199 krDin pakkepris


Tomt på lager

Ekspress: Vi pakker og sender innen 48-timer når du bestiller!  • Best før: 31. mars 2024

A-vitamin bidrar til immunforsvarets normalfunksjon og opprettholder normalt syn, normal hud og normale slimhinner.

Øyets vitamin
Vitamin A kalles ofte «øyets vitamin», og det er fordi vitaminet spiller en rolle i netthinnen og for tappene og stavene, synscellene i netthinnen. A-vitamin, eller retinal, som den ene aktive formen i kroppen heter, slår seg sammen med opsin og danner rhodopsin. Rhodopsin er en bestanddel i tappene og stavene, sansecellene i øyet. Vitamin A bidrar på denne måten til å opprettholde normalt syn.

Vitamin A og slimhinnene
Slimhinner er svært viktige i kroppen, og vi finner dem flere steder. Blant annet dekker slimhinner innsiden av nese og lunger. Dette er de første forsvarsskansene mot virus, bakterier og andre skadelige stoffer og mikroorganismer som prøver å invadere kroppene våre og gjøre oss syke.

Slimhinnene i nesen produserer snørr i små mengder når vi er friske, og det fungerer som et slags fluepapir som fanger opp skadelige mikroorganismer som virus og sykdomsbakterier før de får angrepet kroppene våre. Vitamin A bidrar til å opprettholde normale slimhinner, slik at du kan føle deg litt tryggere i møte med forkjølelsessesongen.

I tillegg bidrar vitamin A til å opprettholde et immunforsvar som fungerer normalt. Nøyaktig hvordan vitamin A bidrar i denne sammenhengen er uklart, men mangel på vitaminet har vist seg å gi dårlig motstandskraft mot infeksjoner.

Vitamin A og celledeling
Vitamin A spiller også en rolle i celledelingsprosessen. Celledeling er måten celler formerer seg på. Visste du at alle cellene i kroppen byttes ut omtrent hvert 7. år? Celledeling er måten dette skjer på. Ganske viktig prosess å ta vare på, med andre ord!

Vitamin A bidrar også til ...

  • normal omsetning av jern
  • å opprettholde normal hud

Anbefalt dosering: 1 dråpe daglig

Næringsinnhold per dosering (1 dråpe): 800 mcg a-vitamin (100% av referanseinntak). Anbefalt dosering skal ikke overskrides.

Et for høyt inntak av vitamin A kan være skadelig og det anbefales at man har oversikt over sitt total inntak av vitamin A fra alle kilder.

Ingredienser: mct-olje fra kokos, retinylpalmitat (vitamin A)

Nettoinnhold: 30 m (tilsvarende 1030 doseringer på 800 mcg vitamin A)

Dette pakketilbudet selges som ett produkt. Ønsker du å returnere må du returnere hele pakketilbudet. Les mer her under Pakketilbud.