Bodyfuel

Kollagen MEGA-PACK – 3×500 tabletter! – TREPAKNING!

1600+ solgte68 kr rabatt
(65)

799 kr


3x500 tabletter! - TREPAKNING!

På lager


  • Best før: 30. september 2025

Kollagentilskudd med hele 500 mg kollagen per kapsel og 1500 mg per dose på 3 kapsler - kjent for å bidra til anti-aging, forbedre hudens elastisitet og bidra positivt til hårets helse. 

Fra midten av 20-årene vil kroppens naturlige kollagenproduksjon reduseres. Kollagen er en type proteiner som finnes naturlig i kroppen, særlig som bindevev, i hud, knokler, brusk og sener. Kollagentilskudd, med sitt høye innhold av protein, bidrar til å bygge og opprettholde muskelmasse. Kollagen er derfor ideelt for aktive mennesker og som tilskudd i forbindelse med trening.

Kollagen er kanskje et av de mest brukte virkestoffene i ulike hudpleie tilskudd og produkter, det er for en grunn, stoffet kan ha gode anti-aging effekter og det kan også bidra til normal leddhelse.

Tilsvarende kollagen tilskudd pleier ofte å ha 400 mg per dose, mens denne har hele 1500 mg. Og ofte koster slike kollagen tilskudd mye mer enn det dette tilskuddet gjør. Du må lete lenge og godt for å finne en så effektiv dosering av kvalitetshøy kollagen på markedet til denne prisen.

Kollagenet støtter bindevevet og holder huden elastisk og sterk, det er verdt å nevne at solens UV-stråler bryter ned hudens kollagen, det kan derfor være veldig gunstig å supplere med et slikt tilskudd.

Egenskaper:

  • Kvalitetshøy tilskudd av kollagen
  • Støtter bindevevet og holder huden elastisk og sterk
  • Stoffet kan ha gode anti-aging effekter
  • Kan virke sunt for bindevev, hud, knokler, brusk og sener
  • 1500 mg kollagen per dose og 500 mg per kapsel
  • Bidrar til å bygge og opprettholde muskelmasse
  • Solens UV-stråler bryter ned hudens kollagen, det kan være gunstig å supplere med tilskudd
  • Veldig mye virkestoff for pengene!

Anbefalt daglig dosering: 3 tabletter

Næringsinnhold per 3 tabletter:
1500 hydrolysert kollagen (bovine)

Øvrige ingredienser: bindemiddel (cellulose), antiklumpemiddel (kalsiumkarbonat, silikondioksid, magnesiumsalter).

Nettoinnhold: 500 tabletter

Dette pakketilbudet selges som ett produkt. Ønsker du å returnere må du returnere hele pakketilbudet. Les mer her under Pakketilbud.

SKU: 3796008