LEVITY

Levitate Regenerate

1500+ solgte
(36)

449 kr


Nullstill

Farge
Farge: Svart
Mønster: Solid

Levitys sko og fottøy bytter navn.

Restitusjonssandaler som er spesialdesignet for å gi føttene dine den pleien som trengs etter en hard økt eller en hard dag på jobben - for å si det rett ut: Levity har laget sandaler som virker.

Du har nettopp fullført et langt eller slitsomt løp, og enkelt sagt, føttene dine trenger litt avslappning.

Vi har lagt til en oversized mellomsåle og tilpasset formen på overlaget, for maksimal komfort og støtte der du trenger det. De slitne føttene dine vil merke forskjell.

Regenerate bruker den Levitate-spesifikke funksjonen i sålen. Denne teknologien ble spesielt designet med en lav hæl-til-tå-differensial og skulpturert yttersåle i hælen og tåen som skaper en unik omdreiningseffekt, som en “gyngestol for foten din”, som oppmuntrer til en guidet gangsyklus. 

Dobbeltlagskonstruksjonen kombinerer myk komfort med holdbarhet og stabilitet - en spenstig mellomsåle/yttersåle forbedrer slitestyrken - slik at den kan hjelpe føttene til å komme seg etter en rekke treningsøkter.

Topplaget er laget av mykt skum som gir en plysjdemping og umiddelbar komfort. Det nederste laget er laget av slitesterk gummi som bruker strategisk plasserte spor for å forbedre komforten ytterligere og gir trekkraft for å holde seg stødige på føttene.

Funksjoner:

  • Spesialdesignet restitusjonssandaler
  • Bakerste del av sålen guider gangsyklusen
  • Dobbelt lags konstruksjon
  • Forbedret holdbarhet
  • Skummateriale på topplag
  • Plysjdemping og step-in komfort
  • Gummibunnlag med riller
  • Egenskaper: Lett
  • Egenskaper: Pustende

Størrelsesguide: Som et av våre bærekraftstiltak ønsker vi å gi deg som kunde den beste muligheten for å velge riktig størrelse på de nye skoene dine. Det kan være vanskelig å velge riktig størrelse på sko, spesielt når det handles på nett. For å unngå mest mulig bomkjøp og retur, har vi målt størrelsen på innersålen på skoene våre og lagt målene inn i skostørrelseguiden som du finner rett over feltet hvor du velger skostørrelsen din. Merk at våre mål ikke vil stemme med hva som står på skoesken du mottar. Husk at hvis du måler føttene dine må du beregne litt ekstra plass, det beste er å måle innersålen på et par sko som passer deg godt fra før. Små variasjoner kan forekomme.

Følg vaske- og bruksanvisningen på sandalene.

SKU: LV-14866 EAN: I/A SKU2: I/A