LEVITY

Powerband Heavy

5100+ solgte80 kr rabatt
(41)

119 kr


Heavy
På lager


LEVITY Power Resistance Bands er førstevalget for trening av styrke og mobilitet.

Premium Fitness Powerband Heavy - gir deg overlegen og tung motstand!

Varier belastningen uansett øvelse! Båndene tar liten vekt i treningsbaggen og er produsert i lateksgummi av svært høy kvalitet. Hvert bånd måler 208 cm i omkrets og egner seg spesielt godt for frivektsøvelser, basistrening, spenst- og hurtighetstrening, plyometrics, aerobic, tøying og fleksibilitet, forebyggende trening og rehabilitering.

Båndene er velegnet for blant annet kroppshevinger, hangups, muscleups og crossfittrening eller som tilleggsvekt ved for eksempel markløft og roøvelser. Strikkene kan også brukes til enkle øvelser som armtrening eller beinøvelser og egner seg perfekt på reise. Strikkene tar liten plass i treningsbaggen og er enkle å ha med uansett hvor du skal. Se nedenfor for tips.

Egenskaper:

  • Motstandsbånd styrke: Tung
  • Elastisk motstand utfordrer stabiliseringsmuskulaturen
  • Reduserer eller øker belastningen ved kroppsvektøvelser
  • Høy kvalitet for å tåle tøffe treningsøkter
  • Enkelt å ha med overalt
  • Størrelse: 2080 * 32 * 4,5 mm
  • Materiale: latex
  • Vekt: 270 g

Tips og råd for best treningseffekt med LEVITY Power Resistance Bands:

Båndene er elastiske, og vil derfor alltid søke tilbake til sin hviletilstand. Påføres mye kraft vil båndet strekke seg og gi tilsvarende elastisk kraft tilbake. Det betyr at man får mest hjelp eller størst motstand desto mer strukket båndet er. Ved for eksempel kroppsheving og hangups før man mest hjelp i den tyngste fasen der kroppen er helt utstrukket, mens den ekstra kraften fra båndet gradvis avtar mens man trekker seg opp.

Slik velger du riktig bånd til din trening

LEVITY Powerband Light / LEVITY Powerband Medium
Best for rehabilitering, spensttrening og eksplosive øvelser og styrketrening for mindre muskelgrupper som biceps og triceps. Båndene egner seg for nybegynnere og lettere vekttrening. Brukt som avlastning på kroppsvekten ved f eks hangups, egner båndene seg for veltrente utøvere som kun trenger lett avlastning av vekten.

LEVITY Powerband HeavyLEVITY Powerband Extra Heavy
Disse båndene egner seg for sterkere utøvere som løfter tung benkpress eller tyngre øvelser som involverer underkroppen, legger, lår, hamstrings og setemuskulatur. Båndene er også velegnet for trening av mobilitet og tøying. For uerfarne gir disse svært mye hjelp ved assisterte kroppsvektøvelser og de er derfor et velegnet hjelpemiddel for tyngre utøvere som gjør hangups og andre kroppsvektøvelser.

LEVITY Powerband Ultra Heavy
Dette båndet brukes for å skaffe enten maksimal avlastning ved kroppsheving/hangups, eller for å gi maksimal motstand ved tunge knebøy, markløft, beinpress og trekkøvelser for overkropp, rygg og skuldre.

Båndene selges enkeltvis og kan også kjøpes i en egen samlepakke perfekt for deg som ønsker optimal variasjon under treningen.

LEVITY Powerband Complete Set består av alle fem motstander  og gjør at du alltid har riktig motstand tilgjengelig.

SKU: 400-400023 EAN: 7090046141297