Stardust Beauty Brew – Collagen Energy Drink – Orange Crush 24x330ml

2500+ solgte305 kr rabatt
(135)

319 kr


24x330ml

Mystisk rabatt på alle klær

Bruk kode: EKSTRA


Gjelder også allerede nedsatte varer

På lager


  • Best før: 16. november 2023

Kollagen har i århundrer vært ansett som the fountain of youth i Kina og har i den senere tid virkelig fått fart i vesten som et kosttilskudd både for penere hud men også for ledd og bindevev.

I USA har man de siste par årene virkelig oppdaget kollagentilskudd , ledet an av Kourtney Kardashian og det omsettes nå kollagentilskudd for rundt 3 milliarder kroner i året. Særlig penere hud med mindre kviser og tykkere hår er tilbakemeldingene mange gir på slike produkter rundt om på nettet.

Stardust har her laget en helt unik energidrikk med både knallgod smak og solide mengder kollagen. De smaker nydelig! Vi vet ikke om noen annen drikk i Norge med disse egenskapene - og vi tror du kommer til å elske den. Anbefales!

Nydelig energidrikk tilsatt kollagen med fantastisk smak av appelsin!

  • Moderat koffeininnhold (100 mg per boks)!
  • Nydelig appelsinsmak (Fanta/Solo)!
  • Hele 4.5 gram kollagen per boks!
  • 100% sukkerfri!
NæringsinnholdPer boks (330ml)
Energi (kcal)6
Fett (g)0
mettet (g)0
Karbohydrater (g)0
sukkerarter (g)0
Proteiner (g)1.3
Salt (g)0
Koffein (mg)100
Hydrolysert kollagen (mg)4500

Ingredienser: Kullsyret vann, hydrolisert kollagen (bovin), surhetsregulerende middel (malsyre), aroma, koffein, søtningsmiddel (sukralose, acesulfam-K), askorbinsyre, druekjerneekstrakt, konverseringsmiddel (E202, E211), fargestoff (E161)

Dette pakketilbudet selges som ett produkt. Ønsker du å returnere må du returnere hele pakketilbudet. Les mer her under Pakketilbud.