Monster Supersnacks

Sukkerfri Peach Fersken Godteri 1kg

28400+ solgte40 kr rabatt
(763)

89 kr


Peach Fersken Godteri 1kg

!! SUPERUKE !!


Ekstra rabatt på din ordre

–>

Hent rabattkoden din her

<–

På lager


  • Best før: 25. september 2025

Nydelig, sukkerfrie versjoner av den store favoritten! Med disse godteriene får du den gode smaken av fersken, bare med 0 % sukker! 

Smaken av forfriskende og søt ferskengodteri, bare helt uten sukker. Ferskengodteri er svært populær i Norge, det kommer av den gode, forfriskende og deilige smaken og konsistensen. Nå slipper du å ha dårlig samvittighet, for denne utgaven av ferskengodteriet inneholder 0 % sukker!

Du får en halvert kaloriinnhold, i forhold til vanlig godteri.

Passer skikkelig bra for folk som er på diett eller som ønsker sukkerfri alternativ til godteri. Passer for både barn og voksne, kan være noe å kose seg med og samtidig slippe det høye dosen av sukker man ofte finner i konvensjonell godteri.

Egenskaper:

  • Deilig ferskengodteri!
  • Sukkerfritt! 0 % sukker!
  • Under halvparten av kalorier fra vanlig godteri!
  • Ikke skadelig for tennene!
  • Smaker like godt som godteri med sukker!
NæringsinnholdPer 100 gram
Energi (kcal)199
Fett (g)0
mettet (g)0
Karbohydrater (g)74
sukkerarter (g)0
polyoler (g)66
Protein (g)6,3
Salt (g)0,01

Ingredienser: Maltitolsirup, , isomalt, gelatin (svin), vann,surhetsregulerende middel (sitronsyre), aroma, fargestoff (E 120, E 161b)

OBS: Da sukkerfritt smågodt inneholder mye sukkeralkoholer kan noen oppleve ubehag i mage og fordøyelse ved for høyt inntak - noen tåler mindre mengder enn andre og det er spesielt viktig å ikke innta det på tom mage første gang man spiser det. For å teste din toleranse er det å anbefale å først teste 1-2 biter etter et måltid. Hvis du ikke merker noe kan du neste gang øke mengden - husk å alltid innta det etter et måltid så du har likt grunnlag å sammenligne på. Du kan deretter fortsette å øke mengden inntil du merker litt luft i magen eller lignende. Du har da etablert ditt toleransenivå og bør ikke spise mer enn dette per dag. Årsaken til bivirkningen er at det kun er noen av kaloriene i sukkeralkoholene som tas opp av kroppen - det er dette som gjør det til et langt sunnere alternativ enn sukker. Imidlertid kan tarmbakterier til en viss grad ta opp sukkeralkoholer, og om det blir for mye på en gang uten annen mat kan de få seg et lite "festmåltid" som kan gi luft i magen og annet magebesvær. Det er absolutt helt ufarlig, men kan selvsagt oppleves som ubehagelig

SKU: FINEX-482 EAN: 7090046137481
Kjøp