Gratis BumPro 8 ukers treningsprogram

…med øvelsesguide!

De siste par månedene har vi sammen med BumPro og Maria Taftesund, erfaren personlig trener (Active Education, Bachelor i Psykologi fra Universitet i Oslo og Coaching fra NGI) for å lage et treningsprogram som går over åtte uker. Dette er ment for å kunne gjøres hjemme med minimalt med utstyr. I forbindelse med at treningssentre nå stenges er det utfordrende å få trent. Derfor gir vi dette bort gratis til alle som vil ha. Programmet med tilgang til videoene skulle egentlig kostet 299,- men vi gir det nå bort helt gratis. Last det ned (PDF, 3,6 mb), del det med venner og bruk det som du vil.

Øvelsene vises lenger ned på siden men også via denne spillelisten på Tights.no Youtube-kanal.

Vi skal gjøre vårt beste for å gi dere gratis, hjelpsomt og nyttig innhold i tiden fremover. Flere typer treningsprogrammer, oppskrifter og baketips og underholdning for å gjøre denne vanskelige tiden litt lettere. Alt blir selvsagt helt gratis.

NB! Da dette programmet ble laget var det ikke mtp. at veldig mange nå er hjemme uten utstyr. Flere øvelser kan gjøres uten utstyr, men noen krever minibands. Det er ikke så mye vi kan gjøre med det nå. Vi skal prøve å få på plass en variant som ikke krever utstyr. Vær kreativ! Vi har også minibands i nettbutikken hvis du ønsker dette, de koster gjerne 200-350 kroner.

NB: Catslideøvelsen kan gjøres med ullsokk i stedet for pads.

Video av øvelser

UKE 1-4 ØKT 1

UKE 1-4 ØKT 2

UKE 5-8 ØKT 3

UKE 5-8 ØKT 4

Minibands

Som nevnt var dette programmet ment som et produkt man kjøper sammen med minibands og ikke noe vi har laget til coronakrisen. Vi håper allikevel det kan være nyttig selv om du ikke har minibands og skal prøve å få laget flere programmer som ikke krever utstyr i det hele tatt. Det er mange som har minibands, lån de gjerne av en venn (bare husk å desinfisere de). Vi pleier også å ha minibands til gode priser: