Gulrotcupcakes med kremostfrosting! (Keto, Sukkerfri, Glutenfri)
Low Calorie
Nydelige, saftige, krydrete gulrotcupcakes med syndig god kremostglasur – helt uten sukker! Kan det bli bedre?
Vi syns gulrot i moderasjon i et sammensatt keto-måltid er helt supert! Karbohydratinnholdet i gulrøtter varierer veldig. Importerte gulrøtter har noe mindre karbohydrater enn Norske, men Norske gulrøtter er aller best! Det som kalles “knaske-gulrøtter” har også veldig lavt innhold av karbohydrater.
Våre gulrotcupcakes med kremostfrosting er som alltid uten sukker og uten gluten. Den syndig gode kremostglasuren tilfører kakene mye sunt og digg fett slik av fordelingen av makronæringsstoffene passer et keto-kosthold.
Sukkr Gull gir en rikere smak i selve kaken, men du kan selvsagt bytte det ut men noe tilsvarende, det finner du ved å trykke her. Grunnen til at det er brukt to forskjellige søtningsmidler i kremostfrostingen er fordi erythritolbaserte produkter, slik som Sukkr Melis, kan gi en litt overveldende smak alene, i hvert fall i store mengder, men det gir mye fylde i frostingen. BakeSukkr eller TagaSØTT blir smaken helt perfekt.
Vi alle er forskjellige og opplever søtsmak annerledes. Derfor kan du gjerne smake frostingen til du oppnår ønsket søtningsgrad.
Disse gulerotcupcakesene er noe både barn og voksne kommer til å elske. Det er utrolig at noe som er relativt sunt, kan smake så fabelaktig godt. Det beste er at du finner alle ingrediensene som ikke er ferskvare på Tights.no, det til markedets beste priser.
Ingredienser
Kremostfrosting (ingredienser):
- 125 g Kremost (naturell)
- 125 g Mykt smør
- 30 g SUKKR Bakesukker 500g
- 80 g Sukkr Melis
- 1/4 ts Økologisk Ekte Bourbon Vaniljepulver
Ingredienser
- 30 g SunnRask Pofiber 150g
- 20 g SunnRask Havrefiber 300g
- 100 g Sukkr gull
- 1.5 ts Bakepulver
- 3 ts Kanel (malt)
- 0.5 ts Ingefær (malt)
- 1/4 ts Nellik (malt)
- 90 g Smør
- 90 g Kremost naturell
- 5 stk. Egg (small, medium)
- 200 g Gulrot (revet)